Bezoek onze showroom

We heten u graag van harte welkom in onze prachtige showroom/experience center in 't Walletje in Knokke-Heist. Hier maakt u kennis met onze mensen en onze manier van werken. We luisteren er naar uw wensen en nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden. U ziet en voelt er de exclusieve materialen en de hoge afwerkingsgraad die ons werk kenmerkt.

Bezoek onze showroom

‘t Walletje 115
8300 Knokke-Heist

Bovendien is onze showroom ook onze werkplek en broeihaard voor nieuwe ideeën. Innovatieve technologieën, andere inzichten en nieuwe materialen krijgen er volop mogelijkheden. Hier vinden we onszelf elke dag opnieuw uit om u nog beter van dienst te zijn met het interieur van uw dromen.

Wij staan in voor de vlekkeloze realisatie van uw totaalproject. Wij bieden de nodige technische ondersteuning bij de materiaalkeuze en maken u wegwijs in het ruime aanbod. Na een eerste kennismaking kunt u rekenen op een gedetailleerde offerte die we graag samen verder verfijnen tot we tot een akkoord komen.

Wenst u een vrijblijvend contact om te sparren over uw plannen? We contacteren u zo spoedig mogelijk. Plannen of documenten uploaden en een afspraak vastleggen? Het kan hieronder, tot binnenkort!

Plaats hier bestanden om ze te uploaden

of

Bestanden selecteren
Unlimited number of files can be uploaded to this field.
256 MB limit.
Allowed types: gif, jpg, png, bmp, pdf, doc, docx, ppt, pptx, tar, zip.

Showroom

Showroom
51.3165016, 3.2940772