Over ons

Passie en talent zitten in het DNA van De Maatwerker. Ze verbinden een sterk en dynamisch team dat bulkt van ambitie en enthousiasme, van werklust en competentie.

Dankzij de bijna 15 jaar kennis en ervaring in interieurbouw verheffen zij elke dag de grenzen van het gangbare tot het uitzonderlijke. De liefde voor schoonheid, de honger naar vernieuwing en de zin voor perfectie maken dat het team van De Maatwerker voor elke klant telkens weer het beste van zichzelf geeft.

Over ons

Sterkhouder / scherphouder 

Nick Van Kranenburg is al bijna 15 jaar de drijvende kracht van De Maatwerker. Dankzij zijn ondernemingszin en scherp oog voor opportuniteiten transformeert hij zijn eenmanszaak in no time tot het bloeiend en groeiend interieurbedrijf dat De Maatwerker op vandaag is. En zijn ambitie kent geen grenzen.

Met een heldere en doelgerichte visie geeft Nick interieurbouw van de toekomst een totaal nieuwe invulling. Het integreren van innovatieve technologie, het versmelten van techniek en esthetiek, het verrassen met exclusieve en edele materialen,… zijn de uitdagingen die zijn constante honger naar vernieuwing en verbetering voeden.

Nick Van Kranenburg

The young guys on the block

We kunnen enkel zijn wie we zijn en doen wat we doen dankzij de tomeloze inzet van een perfect geolied team.  Onze medewerkers - van verkoop tot productie, van planners tot plaatsers - leggen één voor één de fundamenten om het interieur van uw dromen op te bouwen.

Als de raders van een Zwitsers horloge zijn we op elkaar ingespeeld en werken we samen zodat elke opdracht foutloos uitgevoerd wordt binnen de voorziene tijd.
Want op timing, kwaliteit en afwerking maken wij geen compromissen.
Het is presteren op het scherp van de snee, working on the edge. Uw absolute tevredenheid is onze ultieme motivatie.

Elke opdracht brengen wijzorgvuldig op smaakmet een snuifje rock ’n roll.

Team

En net zoals we samen keihard werken, vieren we met z’n allen elke geslaagde oplevering. We amuseren ons, zowel tijdens de werkuren als daarbuiten. Die combinatie van opperste concentratie en ongelooflijk veel voldoening en plezier maakt van De Maatwerker een onbreekbaar team dat topprestaties levert.