The best interior. Ever.

De Maatwerker is er voor iedereen die kiest voor een interieur van topniveau. Ongeacht of het gaat om de afwerking in een villa of appartement, de inrichting van een bar, restaurant of winkel, in elke project gaan we de uitdaging aan om er ‘het beste ooit’ van te maken.

Architect / binnenhuisarchitect

Met De Maatwerker kiest u voor een kwaliteitsvolle uitvoering van uw ideeën en ontwerpen. Geen zorgen over materialen, afmetingen of opvolging. Ons eigen tekenteam zet uw plannen foutloos om in productietekeningen, uitgepuurd tot het kleinste detail.

U kan rekenen op uw persoonlijke werfleider die alle praktische beslommeringen op de werkvloer van u overneemt en u te allen tijde op de hoogte houdt van de vorderingen. Zo genieten u en uw klant van een perfecte én tijdige uitvoering van de werken.

Architect
Bouwpromotor

Bouwpromotor

Voor de realisatie van uw hoogstaande bouwprojecten rekent u op een partner die dezelfde hoge standaard hanteert. Daarom kiest u voor de interieurafwerking van uw villa’s, appartementen of kantoren voor de kwaliteit en het vakmanschap van De Maatwerker.

Met een piekfijne uitvoering én opvolging van A tot Z nemen wij u heel wat zorgen uit handen. Bovendien leveren wij topkwaliteit, met alles erop en eraan, tegen een correcte prijs.

Geen brug te ver, geen huis te hoog

Weet u, eigenlijk doen we niets liever dan meedromen met u en uw klanten en het heft in handen nemen om die dromen ook in werkelijkheid om te zetten. Met exclusieve materialen en verrassende technieken, met vernieuwende inzichten en innovatieve technologie,… uw wensen zijn de drijfveren om elke dag opnieuw de grenzen van ons kunnen te verleggen.